Vacature medewerking bediening utrecht centrum

Gastheer Franco

VACATURES BEDIENING & KEUKEN:

MEDEWERKER BEDIENING

Bij Het Zuiden nemen we je mee op reis naar de Mediterranean. Wanneer je de Mariastraat inloopt wordt je door de heerlijke geuren verwelkomd.

Het Zuiden is verdeeld in twee ruimtes wat zowel als een geheel maar ook apart voor private dining ingezet kan worden. De sfeer is casual en personeel informeel. Het interieur is romantisch. Het Zuiden biedt zit plek aan de ene zijde voor 50 gasten en aan de andere zijde voor 22 gasten. Buiten hebben we een heerlijk verwarmd terras met 10 tafels.

Benieuwd hoe je dag er uit ziet ?

Na binnenkomst bereid je je voor op de lunch of het diner. Je loopt alle tafels na en zorgt dat alle tafels met glaswerk en bestek goed ingedekt is. ook het terras wordt opgedekt. Je gaat verder met de mise en place zodat de lunch-diner soepel verloopt.

Tijdens de briefing hoor je welke wijk je loopt. De avond vliegt voorbij en en je zet samen met je collega’s het restaurant klaar voor een volgende drukke dag.

Standplaats: Utrecht, dienstverband: fulltime of Parttime, Leuk meegenomen: korting bij je diner in 1 van onze restaurants (Florent le Bistro). Loop naar binnen om te informeren of bel 06-43037811

ZELFSTANDIG WERKENDE KOK

Restaurant Het Zuiden Fish 7 Wine | Beef & Beer, in het bruisend centrum van Utrecht op loopafstand van Utrecht CS . In Q1 2025 komt een vacature voor zelfstandig werkende kok. De keukenbrigade is gezellig internationaal. What’s in the name zou je zeggen? Vis, zeevruchten, dry aged and wet aged steaks op de menukaart (en in mindere mate vegetarisch). Het Zuiden is bekend om zijn Surf & Turf van Tomahawk Steak & Kreeft. Het menu bestaat uit mediterrane vis, zeevruchten en vlees.

Kom jij een kopje koffie drinken, neem telefonisch contact op of mail je sollicitatie naar info@restaurant-hetzuiden.nl

SOUS CHEF

Ben jij een echte kookliefhebber en een passie voor smakelijke gerechten? Als sous chef help je de chef kok en ben je soms de eindverantwoordelijke. Je werkt aan voorbereidingen en zorgt dat de gerechten zoals ons signature dish Surf & Turf van Tomahawk Steak & Kreeft perfect bereid worden. Je werkt nauw samen met het keukenpersoneel. In het weekend staan 4 personen in de keuken en doordeweeks afhankelijk van de drukte 3 personen. Samen met de chef ben je verantwoordelijk voor de bestellingen.

De functie komt in Q1 2025 vrij. Na een kennismaking mag je enkele uren proefdraaien om de sfeer te proeven.

Kom jij kennismaken? Bel ons of solliciteer via info@restaurant-hetzuiden.nl

Bekijk ook de vacature bij Florent le Bistro.

Reacties zijn welkom op info@restaurant-hetzuiden.nl